marți, iunie 28, 2011

Wahm Day 6 - Torturi din pampers

Ne-am intors dintr-o vacanta frumoasa, frumoasa.... :) Promit sa scriu despre ce am folosit, mai ales la plaja ;) Insa intai trebuie sa recuperez la capitolul afaceri mamicesti asadar astazi v-o prezint pe Nicoleta Pislaru sau mai bine zis se prezinta singura:


 
Îmi doream de mult timp să pornesc o mică afacere, însă abia cand am devenit mămică mi-am găsit inspirația și timpul necesar pentru a face acest lucru. Așa cum am spus, sunt o corporatistă și îmi lipseau într-un fel termenele limită, proiectele, satisfacția lucrului bine făcut. Așa că, în timp ce bebe dormea, mami muncea .

Împreună cu o bună prietenă am înființat firma numită Alpha Generation. Am ales acest nume nu întâmplător. Cei născuți după 1 ianuarie 2010 sunt numiți de sociologi generația Alfa, generația copiilor cu personalitate foarte puternică, perfect integrați în lumea consumeristă de azi, potrivit experților. Noi ne-am propus să fim reprezentații lor!

Am început prin a distribui, pentru prima oară în România, suzete haioase și boluri rotative. Vindem ceea ce a fost testat în “laboratorul” propriilor noștri copii.
Acum facem și Torturi din scutece Pampers. Vroiam să oferim celor care merg în vizită prima oară la un nou născut sau la un botez posibilitatea de a oferi un cadou original, de calitate, folositor și cu un design deosebit. Toate torturile sunt făcute cu mare grijă și dragoste și respectăm condițiile de igienă maximă. Calitatea ingredientelor folosite la alcătuirea torturilor este foarte importantă pentru noi, întrucât avem la rândul nostru copii și nu facem niciun compromis în această privință.
Când sunteți invitati la botez sau mergeți prima oară la un nou născut, treceți și pe la magazinul nostru în căutările voastre după cadouri.

Pentru a respecta propria mea regula nu o sa postez link catre magazin insa o puteti contacta pe Nicoleta la adresa de e mail: nicoleta.pislaru@gmail.com

4 comentarii:

Atelier spunea...

si noi facem de prin februarie torturi din Pampers pentru botezuri ca aranjamente florale :)

Fait@main spunea...

si noi facem de prin februarie torturi din Pampers pentru botezuri ca aranjamente florale :)

CriticoMamica spunea...

Atunci luati notite fetelor ca se pare ca exista chiar mai multe alternative ;) Merci FAM

Ecomami spunea...

Draga Criticomamica, nu stiu daca mai esti in vacanta sau, dar noi te invitam la un concurs al carui mare premiu este foarte potrivit pentru vacanta. Detaliile sunt la noi pe blog!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...