Disclaimer

Introducere :

Toate recenziile cuprinse in acest blog sunt pareri bazate pe experienta personala si nu sunt influentate de interese financiare de nici un fel.

Termeni de utilizare :

Cititorii trebuie să ştie că lectura acestui blog se face din propria lor voinţă şi că aceste informaţii sunt parerea personala a autorului.

Copyright :

Cu excepţia cazului în care se menţionează altfel , autorul acestui blog , este titularul dreptului de autor juridic al materialelor de pe acest blog ce nu pot fi utilizate, retipărite , sau publicate fără acordul scris al autorului .

  Responsabilitate:

Informaţiile furnizate aici, sunt numai pentru scopuri de divertisment şi informare ale autorului acestui blog.Nu sustituie consultanţă medicală, juridică sau de altă natură profesională. Încă o dată , cititorii acestui blog , folosesc oricare din informaţiile prezentate pe propriul lor risc .

Declaraţie de confidenţialitate :

 Cititorii trebuie să ştie că autorul acestui blog nu este responsabil pentru practicile de confidenţialitate ale agenţilor de publicitate sau comentatorilor sau oricine altcineva .

Drepturi rezervate:

Autorul acestui blog , îşi rezervă dreptul de a schimba punctul central al blogului,să-l opreasca , sa-l vanda, sau de a modifica termenii de utilizare ( du-te la o platformă platite) la discreţia personală a autorului .

Agenţii de publicitate şi Sponsori :

Autorul acestui blog , nu poate fi tras la răspundere pentru acţiunile de publicitate ale producatorilor sau furnizorilor de servicii mentionate in blog. Dacă un cititor al acestui blog , cumpără un produs sau un serviciu pe baza unui link de la o postare in acest blog in caz de nemultumiri cititorul trebuie să ia măsuri cu această societate pentru a rezolva problema , nu cu autoul acestui blog .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...